Sanatorium Du Basil [2]

Sanatorium Du Basil [2] – Mijn tweede bezoek aan dit prachtige Sanatorium in de Belgische Ardennen. Toegang was makkelijk en ik ben verder geen andere mensen tegengekomen tijdens mijn bezoek. Wel zijn er een stuk meer vernielingen gedaan vergeleken met de laatste keer dat ik er was, ongeveer 1,5 jaar geleden.

Fotoalbum

6 gedachten over “Sanatorium Du Basil [2]

  1. Hallo,

    Ik ben al heel lang opzoek naar het adres van dit prachtige gebouw. Zou u mij hier misschien het adres van kunnen geven of ruilen met een ander adres?

    Groetjes,

    Kimberley

      1. Ik ben werkzaam in de Ardennen en besloot deze mee te pakken. We kwamen rond half 7 aan op deze locatie stond een grijs busje met bulgaars kenteken bij de slagboom was al vreemd.. Na eerst een rondje gelopen te hebben rondom het gebouw zagen we twee mannen staan waarmee we gesprek mee aanknoopten omdat we dachten dat we mede urbexers hadden gevonden. Gesprek liep stroef en we liepen door onder het viaductje tussen de gebouwen door waarna we al voetstappen hoorde in het gebouw naast ons waarna we besloten om andere keer deze locatie te bezoeken en op dat moment kwam er vanaf boven glas en stenen naar beneden waarna we het op rennen hebben gezet. Er bestaat een theorie dat mensen urbexers opwachten om hun van spullen te beroven. Maar denk meer dat het een fabel is en dat we ongewenst waren omdat hun het gebouw gestript hebben van koper etc… Dit was in juni of mei..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *