Indiana Jones Quarry

Indiana Jones Quarry – Er is niet veel informatie te vinden over deze mijn, maar met veel moeite heb ik de locatie weten te achterhalen. Tijdens mijn bezoek kwam er net een 4-tal Duitsers uit de mijn. Ik heb even met ze gepraat en ze hebben mij wat tips gegeven over waar ik heen kan gaan in de mijn. Het mijnkarretje was ongeveer 25 minuten lopen, en voor mijn gevoel is de mijn nog veel en veel groter!

Fotoalbum

8 gedachten over “Indiana Jones Quarry

 1. Hey wouter
  is het makkelijk ivbm mensen om er te geraken zonder problemen te hebben
  wij hebben de locatie ervan maar op maps zie ik da er nog een huis in dat bos staat desnoods alsk u via facebook kan contacteren laat ik het je even zien wat ik bedoel
  MVG
  Miguel

  1. Hey Miguel, het is geen probleem om er te komen, sterker nog de mijn ligt langs een wandelroute. Je hoeft ook geen hekken over te klimmen of iets.

   1. hey
    super ja had gezien da er een pad langs loopt maar wist niet niet of het openbaar was,
    ik zie ook da er foto’s verschijnen van water enz in de mijn is dit ook o wat wel prachtig effect geeft,
    m

    1. Klopt, er moet ergens een meer zitten in de mijn, echter heb ik deze niet kunnen vinden. Het mijn karretje was al 25 minuten lopen, op een gegeven moment wordt het ook wat te koud om verder door te gaan.

     1. hmm wil ik wel vinden, merci voor de informatie, als u graag een locatie in de plaats wilt voor deze tips/info mag u gerust vragen heb hele lijst van locatie”s van belgie nederland duitsland ….. stuur me gerust een pb op facebook

     2. Beste wouter

      Ik gaat met een maat ook op expeditie

      Ik zag je fotos en wilde graag ook deze locatie bezoeken

      Gr

      Stefan je kan me altijd een mailtje sturen naar [email protected]

 2. Heey ben nu ook al een paar maandjes bezig met urbex en ben eindelijk vooral gek van ondergrondse gangenstelsels zoals mergelgrotten . Maar zouw het eventueel mogelijk zijn om een locatie te wisselen voor deze wil heel graag deze locatie bezoeken maar vind hem niet . Kan je ook nog wat fotos laten zien van mijn vorige bezoeken.

  Mvg

 3. Hey wouter,

  Ik ben nu al een aantal jaar dit soort mijnen aan het bezoeken. Ik vind dat ook erg leuk om te doen. En nu zag ik deze foto’s en leek dit mij een prachtige plek om ook naartoe te gaan alleen kan ik locatie niet achterhalen, kan jij mij helpen?

  Ik hoor graag van je.
  Klaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *