Indiana Jones Quarry

Indiana Jones Quarry – Er is niet veel informatie te vinden over deze mijn, maar met veel moeite heb ik de locatie weten te achterhalen. Tijdens mijn bezoek kwam er net een 4-tal Duitsers uit de mijn. Ik heb even met ze gepraat en ze hebben mij wat tips gegeven over waar ik heen kan gaan in de mijn. Het mijnkarretje was ongeveer 25 minuten lopen, en voor mijn gevoel is de mijn nog veel en veel groter!

Fotoalbum

15 gedachten over “Indiana Jones Quarry

 1. Hey wouter
  is het makkelijk ivbm mensen om er te geraken zonder problemen te hebben
  wij hebben de locatie ervan maar op maps zie ik da er nog een huis in dat bos staat desnoods alsk u via facebook kan contacteren laat ik het je even zien wat ik bedoel
  MVG
  Miguel

  1. Hey Miguel, het is geen probleem om er te komen, sterker nog de mijn ligt langs een wandelroute. Je hoeft ook geen hekken over te klimmen of iets.

   1. hey
    super ja had gezien da er een pad langs loopt maar wist niet niet of het openbaar was,
    ik zie ook da er foto’s verschijnen van water enz in de mijn is dit ook o wat wel prachtig effect geeft,
    m

    1. Klopt, er moet ergens een meer zitten in de mijn, echter heb ik deze niet kunnen vinden. Het mijn karretje was al 25 minuten lopen, op een gegeven moment wordt het ook wat te koud om verder door te gaan.

     1. hmm wil ik wel vinden, merci voor de informatie, als u graag een locatie in de plaats wilt voor deze tips/info mag u gerust vragen heb hele lijst van locatie”s van belgie nederland duitsland ….. stuur me gerust een pb op facebook

     2. Beste wouter

      Ik gaat met een maat ook op expeditie

      Ik zag je fotos en wilde graag ook deze locatie bezoeken

      Gr

      Stefan je kan me altijd een mailtje sturen naar [email protected]

   2. Beste wouter,

    Ik ben al dagen opzoek naar deze locatie maar krijg hem niet gevonden.

    Zou je mij een tip willen mailen.

    Ik zou er heel graag foto’s gaan maken.

    Met vriendelijke groet,
    Daniel

    Insta: discover_with_daniel

 2. Heey ben nu ook al een paar maandjes bezig met urbex en ben eindelijk vooral gek van ondergrondse gangenstelsels zoals mergelgrotten . Maar zouw het eventueel mogelijk zijn om een locatie te wisselen voor deze wil heel graag deze locatie bezoeken maar vind hem niet . Kan je ook nog wat fotos laten zien van mijn vorige bezoeken.

  Mvg

 3. Hey wouter,

  Ik ben nu al een aantal jaar dit soort mijnen aan het bezoeken. Ik vind dat ook erg leuk om te doen. En nu zag ik deze foto’s en leek dit mij een prachtige plek om ook naartoe te gaan alleen kan ik locatie niet achterhalen, kan jij mij helpen?

  Ik hoor graag van je.
  Klaas

 4. Super gave locatie ben zelf ook op zoek na die locatie maar hoe j3 al aan geeft is er zeer weinig info te vinden.
  Wel super gave foto’s.

 5. Wauw!

  Ik wil hier heel graag heen en heb de locatie ook. Mijn vraag me alleen af of het niet te gevaarlijk is ivm verdwalen enz. Of is het 1 pad naar de mijnenwagonnetjes?
  Nog advies om mee te nemen (behalve zaklamp camera en stevige schoenen)

  U mag ook via mail reageren
  [email protected]

  Alvast bedankt!

  1. Hallo Nadine,

   Kunnen we een locatie ruilen want ik zou hier ook graag heen willen binnenkort maar zoals al gezegd wordt is er weinig informatie over de mijn.

   Gr.
   Ben

 6. Beste

  Ik zou hier heel graag aan lightpainting willen doen, maar ik vind de locatie nergens 🙁 misschien tegen een kleine ruil dat u de locatie zou willen geven?
  Met vriendelijke groeten
  Yuna

 7. dag Wouter,
  ik had ooit de locatie van de Indiana Jones Quarry maar ben ze kwijt
  dit weekend ben ik daar in de buurt
  kan je mij de locatie doorgeven ? dat zou super zijn !

  bedankt
  Pascal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *