Ghost Bus Tunnel – BE

Over de locatie

Ghost Bus Tunnel – Een verlaten metrotunnel ergens in Belgie. de Belgische busmaatschappij heeft in deze tunnel van ongeveer 2 kilometer lang allerlei oude bussen, trams en auto’s in opgeslagen. Binnenkomen was niet al te makkelijk de kans was groot om gesnapt te worden, maar dat was het wel waard!

Fotoalbum

« 1 van 3 »

7 gedachten over “Ghost Bus Tunnel – BE

 1. best
  ik ben al een tijdje op zoek naar ghost bus tunnel ma helaas vind ik deze niet
  het zou zijn dat deze ergens in luik ligt
  ik ben zelf bezig met het fotograferen van verlaten plekken en beschermt erfgoed
  hier bij mijn vraag of u mij kunt verder helpen op mijn zoektocht naar deze locatie
  al vast bedankt en hoop dat u mij wilt helpen

  1. Tuurlijk wil ik je helpen, maar daar in tegen wil ik een nieuwe locatie terug die ik nog niet heb. Welke locatie zou je tegen deze willen ruilen?

   1. Hey wouter
    Ik kan je wel nog een unieke locatie geven in ruil voor het adres (routebeschrijving) van de ghost tunnel.
    Contacteer me via fb graag 😉

    Groetjes Jannis

 2. Hej Wouter
  Ik heb de ghost bus tunnel gevonden ingang 1 word bewaakt met en camera doet deze het nog of niet ? Ingang 2 is plaats waar je moet door kruipen maar kan je ons ms helpen waar we het beste kunnen binnen gaan ? Ik kan je en plaats trug geven mvg

  1. ingang 2 waar je moet kruipen? deze ken ik niet. de 1ste ingang is iniedergeval gemaakt staat een hele nieuwe poort in. maar die 2de ingang waar ligt die ergens in de buurt van de 1ste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *